GDPR

Ochrana osobních údajů

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely kontaktního formuláře

1. Udělujete tímto souhlas společnosti J2D Solutions s.r.o., se sídlem Akátová 1021, 273 43 Buštěhrad, IČ: 04692748 vedená u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 252203 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail
  • telefonní číslo

2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem vyřízení vašeho dotazu nebo poptávky. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu pravděpodobného trvání vašeho zájmu (maximálně 1 rok) nebo po dobu trvání spolupráce.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na info@j2ds.cz nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle nařízení (EU) 2016/679 (zvané GDPR) a zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Ochrana soukromí a používání cookies

Osobní informace o vás sbíráme pouze tehdy, pokud nám pošlete kontaktní formulář (informace k souhlasu viz výše na této stránce) nebo nás sami kontaktujete jiným způsobem (telefonicky nebo E-Mailem).
Z hlediska nařízení (EU) 2016/679 (zvané GDPR) mohou být za osobní data považována i cookies.

    Co jsou soubory Cookies

    Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. pomocí nich měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte.

    Právní důvod používání

    Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce. K používání dalších souborů cookie nám dáváte souhlas nastavením svého prohlížeče. Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

    K čemu informace využíváme?

    Informace, které o vás získáme, používáme:

    • k vylepšení vaší zkušenosti s našimi stránkami (informace nám pomáhají k lepší reakci na individuální potřeby),
    • abychom mohli reagovat na váš dotaz,
    • k analýze našich podnikatelských aktivit (v agregované podobě).

    Jak chráníme Vaše informace

    Používáme pestrou škálu bezpečnostních metod a důvěryhodné partnery, abychom vaše osobní informace uchovávali v maximálním bezpečí. Vaše kontaktní údaje jsou uchovány v zabezpečených databázích, komunikace mezi databázemi vždy probíhá zabezpečeně. Údaje jsou uloženy v šifrované podobě a chráněny silným heslem (hesly). Webové stránky, odkud formuláře odesíláte, rovněž využívají zabezpečené SSL šifrování.

    Neprodáváme, nepředáváme ani nijak jinak neposkytujeme vaše informace. Tuto dohodu můžeme porušit v případě, že by informace byly vyžádány institucí při vyšetřování v soudním řízení. V žádném případě ovšem neposkytneme vaše údaje pro marketingové, propagační či jiné účely třetím stranám.

     

    Google Analytics

    Tato webová stránka používá Google Analytics, webovou analytickou službu společnosti Google Inc. („Google“). Google Analytics používá tzv. „cookies“, textové soubory ukládané na počítači, které umožňují analýzu Vašeho použití webové stránky. Informace o vašem použití této webové stránky, které cookie vytváří, se zpravidla přenášejí na server Google v USA a tam se ukládají do paměti.

    V případě aktivace anonymizování IP na této webové stránce se však vaše IP adresa Google v členských státech Evropské Unie nebo dalších státech Dohody o Evropském hospodářském prostoru nejdříve zkrátí. Pouze ve výjimečných případech se celá IP adresa přenáší na server Google v USA a tam se zkrátí. Z pověření provozovatele této webové stránky použije Google tyto informace pro vyhodnocení vašeho používání webové stránky, pro sestavení reportů o aktivitách na internetových stránkách a pro poskytování dalších služeb spojených s používáním webových stránek a internetu provozovateli webových stránek.

    IP adresa přenesená z Vašeho prohlížeče v rámci Google Analytics není propojována s jinými daty Google. Ukládání cookies můžete zabránit příslušným nastavením svých prohlížečů. Upozorňujeme však na to, že v takovém případě možná nebudete moci využívat v plném rozsahu veškeré funkce této internetové stránky. Můžete však kromě toho zabránit předávání dat vytvořených pomocí cookie, která se vztahují na vaše používání webové stránky (včetně IP adres) do Google a zpracování těchto dat společností Google tím, že si stáhnete nainstalujete zásuvný modul pro prohlížeče, který je dostupný na tomto linku (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en).

    Bližší informace ohledně podmínek užívání a ochrany dat najdete na  http://www.google.com/analytics/terms/cz.html popř. https://www.google.de/intl/cs/policies/.

    Cookies třetí úrovně (reklamní) pouštíme jenom tehdy, pokud nám uděláte výslovný souhlas, kliknete na zelené tlačítko Povolit při prvním načtení těchto stránek.

    Změny v této politice ochrany soukromí

    Pokud se rozhodneme změnit politiku ochrany vašeho soukromí, změny budou prezentovány na této stránce.

    Kontaktujte nás

    Pokud máte jakékoliv dotazy k této bezpečnostní politice, můžete nás kontaktovat pomocí kontaktů uvedených ZDE.